CELEBREM EL SANT JORDI!


Ja ha passat una setmana i encara no us en havíem dit res, però no us penseu que no vàrem celebrar el Sant Jordi, perquè ho vam fer, i de quina manera!!! Seguiu llegint i veureu totes les activitats que vam fer al llarg de la setmana.


Durant el matí del dia 23 d'Abril, vàrem fer un recital de poesies, on residents, familiars i professionals de la residència vam llegir alguna poesia.
Aquí compartim amb vosaltres una de curteta dedicada al Sant Jordi de Miquel Martí i Pol: 
 "Amb pluja, roses i llibres 
celebrem la festa gran, 
que ningú es quedi fora, 
ni els d'ara ni els que vindran"




A part del recital vàrem tenir moltes més sorpreses! Vam repartir una rosa i punt de llibre a cada un dels residents de la nostra casa. Els punts de llibre els vam fer nosaltres mateixos en un taller de manualitats especials de St.Jordi que vàrem fer un parell de dies abans. Cada punt de llibre portava escrit el poema que abans us hem citat de Miquel Martí i Pol. Mireu l'Antònia que concentrada retallant i enganxant les roses de cada punt.


 














 I a baix a l'esquerre podeu veure l'Alba (la nostra psicòloga de pràctiques) entregant la rosa a la Teresa. I a sota la Ceferina somrient a la càmera ben contenta amb la seva rosa també!



















Les activitats de memòria també van estar dedicades a Sant Jordi. L'Elisa i la Merxe els van passar un text on parlava de diferents curiositats d'aquest dia tan especial i després ells havien de contestar algunes preguntes.
Veieu quines cares de concentració tenien mentre feien l'activitat!

Avui ens acomiadem donant les gràcies a totes les persones que van fer que aquest dia de Sant Jordi fos únic.Especialment donem gràcies a aquelles que van passar una estona del seu temps amb tots nosaltres. Montse, Assumpta, Beni i Mariano, gràcies.

Comentaris

  1. Tot i que arribi tard... bon Sant Jordi nois!!
    Molt maco i molt gratificant el vostre esforç

    ResponElimina
  2. De la ferida del drac en va sortir un riu de sang que, en arribar a terra, va fer néixer un roser ple de boniques roses vermelles. El cavaller agafà una rosa i la va regalar a la bella princesa en senyal del seu amor...
    Virginia

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada