SANT JOAN!

Amb l'arribada de l'estiu i la celebració del sant joan, hem estat treballant de valent per deixar la casa ben decorada en aquestes assenyalades dates!
La setmana passada doncs, vàrem fer un taller de manualitats especials dedicat al St. Joan!


          









  
Els residents van retallar cartolines de colors per fer uns pòsters tipus mosaics, van doblegar papers de colors també per fer uns fantàstics fanalets, van enganxar tots els trossets de cartolina, que va ser el més complicat i per últim van estar pintant el fons dels pòsters. 
A la segona i tercera planta també ens varen ajudar i vam retirar les lletres de primavera per canviar-les per les d'estiu. Aquí teniu una mostra del resultat!




















La festa de Sant Joan la vam fer dijous passat amb la col·laboració de "Els Taurons del Raval" que ens van animar la revetlla amb el seu repertori d'havaneres. Ja sabeu com els hi agraden a ells les havaneres. Vàrem  berenar coca de Sant Joan i com sempre vam aprofitar per cel·lebrar els aniversaris del mes. Aquest mes n'hi havien 22! i entre tots sumàvem 1820 anys!
Primer vàrem bufar les espelmes, i els detalls i les felicitacions les vam deixar pel final. 
Els Taurons  van cantar moltes cançons conegudes com "la Bella Lola", "el meu Avi" i la primera en sortir a ballar va ser la Dora. Després, entre tots vam disfrutar de la revetlla i al final un dels Taurons, li va cantar una cançó a capel·la a la Camèlia, ja que ella mateixa va ser l'encarregada de llegir el diploma que els li vam entregar als Taurons. 





 





A la segona i a la tercera planta també es van celebrar els aniversaris del mes.

Aquí les fotos de com ballaven el dia de la cel·lebració.




Esperem que tots els que vàreu venir a la festa us ho passessiu molt bé perquè aquesta era la nostra principal intenció.
Agraïm moltíssim la desinteressada col·laboració de "El Taurons del Raval", que amb la seva experiència en la vida ens fan gaudir, cada vegada que vénen, de cada un dels petits moments que passem amb ells.

Comentaris