TALLER DE REMINISCÈNCIES


Durant tot el mes de Novembre, alguns dels residents de l’entresòl han realitzat cada dimarts un taller de reminiscència el qual vam anomenar  “El libro de mi vida”.
Aquest taller l'hem dividit en quatre parts segons les  etapes de la vida. 

En un primer moment, vam recordar el barri on va néixer cadascú regalant com a obsequi una caixa on hi havia la foto del seu barri. Això els va sorprendre molt i alhora vam comentar com era i que feien en el seu barri.
En la segona sessió  vam portar moltes joguines de la infància, com per exemple baldufes, cuinetes, ninots, entre molts altres! Cadascú va explicar a què jugaven i fins i tot, vam jugar entre tots! Mireu les fotos llançant la baldufa!!






La tercera sessió la vam dedicar a les emocions o sentiments viscuts durant la maduresa. Cadascú va dir en quins moments havia sentit tristesa, alegria, angoixa,... Va ésser una sessió molt bonica i emocionant!
Finalment, vam reflexionar sobre com som actualment. Vam dibuixar un arbre a la pissarra i cada resident va dir quines eren les seves capacitats i els èxits aconseguits durant la seva trajectòria de vida.

Felicitem als nostres residents per la seva participació perquè han fet que el  taller fos molt enriquidor, divertit i el més important, tothom va aprendre de tothom! 

Comentaris