PERNIL DEL BÒ!!!!






Fa un parell de setmanes que vàrem fer un berenar molt especial pels nostres residents. Aquesta activitat va sorgir de la demanda de molts dels residents de poder gaudir algún dia d’un bon pernil, d’aquells que valen “cuartus” i que no es pot fer l’extra cada dia, tansols en ocasions especials. 


Doncs bé,  Pensant pensant, l’ocasió especial ja ha arribat!: gràcies a la col·laboració de les famílies i el personal del centre, a l’hora de muntar els nostres mercats artesans (Sant Jordi i Mercat de Nadal) vam tenir la brillant idea de comprar pernil del bò per tothom, acompanyat de pa amb tomàquet acabat de fer  pels mateixos residents, amb tomàquet del  bò i oli del bò.



Pels residents que no el podien gaudir (per risc d’enuagament o per dificultats al mastegar i empassar), vam fer croquetes de pernil del bò .
Els resultats encara ara es poden apreciar: pregunteu a qualsevol avi/àvia que tal el pernil i us contestaran alegres: boníiiiiisssssiiiiiiiiim!!!!! Hi havia més pernil que pa!!! O com diuen al “Cuines”….”BRUTAL!”.



Comentaris