ASSAMBLEA AMB ELS RESIDENTS



Abans de canviar el nostre menú d'estiu pel d'hivern, vàrem voler consultar amb els nostres usuaris quins dels plats els agraden més o menys i com es podrien millorar algunes de les receptes que ja fem. Hem d'aprofitar que entre nosaltres hi han mestresses de casa que han cuinat al llarg de tota la seva vida i que tenen molt bones receptes i fins-hi tot persones que han treballat a l'hostaleria i restauració. Han cuinat per moltes persones i coneixen el sector. Volem que en la mesura del possible es trobin com a casa. 
Cal tenir en compte que com a inconvenients ens trobem el gran volum de racions que s'han de fer, la sal, les diferents dietes especials d'alguns residents (que sovint no els agraden), la consistència del menjar, que ha d'ésser apta per totes les dentadures, que hi han plats que si no són calents i acabats de fer no són com a casa, però malgrat tot això vàrem escoltar i seguim escoltant totes les propostes per anar ajustant al màxim els gustos dels residents amb les possibilitats reals del nostre servei de cuina.
Recordeu que a la pestanya del menú setmanal podeu trobar tots els menús del mes i les diferents dietes. Si teniu algun suggeriment, ja sabeu...!

Comentaris