COM ES VA FER!!

LA GUITARRA
Com us vam comentar a l'entrada anterior, la guitarra està feta de cartró, però el resultat final és espectacular.














Els banderins que decoraven tot l'entresol i les plantes Psicogeriàtriques, els van fer els residents de la segona planta. Tant retallar, com enganxar gomets. Penseu que és un treball molt important de la motricitat fina de la mà!!

                 En Juan i l'Antonia, juntament amb altres residents, perparen els banos que portaven els residents el dia de la festa. Aquesta vegada no hi han gomets, els topos, són troços de cartulina retallada. Encara més difícil!!!



La Camen, la Margarita, la Josefa, la Mª Rosa i la Maruja, treballant per poder tenir els clavells enllestits a temps. Retallar paper de seda, doblegar. Sembla fàcil però els paper de seda es trenca de seguida. En José ho sap molt bé i per això anava amb tant de comte. A la foto de sota veieu el resultat de com van quedar acabats. Entre els gerros, els que portaven els residents i el personal i els dels testos del pati andaluz, n'hi havia gairebé 500!!! Hi van col·laborar tan els residents com el personal de la casa.

   La Carmen Llinares, la Teresa, la Montse, la Camelia, la Pepita, la Catalina, la Carmen Mora i la Carmen Hernàndez, preparen un dels posters que anuncien la nostra festa. En total en vam fer 6 i aquests són alguns dels resultats!!



Comentaris

  1. Guitarra,flors,ventalls,música i.....a ballar!!
    Continueu disfrutant que encara queda molt per fer.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada