FERIA DE ABRIL

La Guitarra i La Gitaneta Totes dues formen part del decorat creat especialment per la festa temàtica de FERIA D'ABRIL que varem celebrar el passat divendres 11 de Maig, coincidint amb el tercer aniversari de la nostra casa. Vam recrear un pati Andaluz, i una caseta típica de la feria d'abril, que més abaix podreu veure.
La Guitarra, encara que sembli de veritat, no ho és!!. És una guitarra de cartró, feta fent servir la tècnica del paper maché. La idea va sorgir veient un tutorial per fer lletres decoratives (que hem fet al gimnàs) a la pàgina de la Factoria Plástica. Ha quedat realment espectacular i no podiem deixar de banda a la gitaneta? Heu de saber que tota la decoració l'han feta els nostres residents, que estan molt implicats amb les activitats de la casa i més veient posteriorment el resultat. Flors, banderins, pintar, retallar, dibuixar... La veritat es que els nostres residents són uns artistes!!!
Aqui una imatge de l'entresol per fora, recreant la caseta que abans us haviem comentat. Fa goig oi??
Aquí teniu una foto molt maca de part del nostre personal. Tots anavem disfressats, per ambientar una miqueta... El Tomás, L'Ester, La Cristina, La Meri, La Imma.. Bé ja les coneixeu. I a l'anterior el Tomás, la Laura i L'Alba. Ens ho vem passar tots molt bé!
Per soposat que com a qualsevol festa, el tiberi no podia faltar i així va ser. També una  mica seguint la linia de la festa: montaditos, tapes, pescadito frito,  gazpacho andaluz...
Entre tots vam intentar animar la festa, ballant, cantant, fins que arribés el grup que ens va estar ballant les sevillanes. El nostre cor d'avis i el personal de la casa, els hi vam cantar unes canços típiques com la Salve rociera, Sevilla tiene un color especial, Viva Triana.





Realment, la festa va ser un èxit per a tothom, tant per familiars, com per a residents i també per a nosaltres com a treballadors. Esperem que la propera festa sigui encara millor, tot i que aquesta serà difícil de superar.

Comentaris