COMENÇA L'ESTIU!!!

Comença l'estiu a tot arreu però especialment al nostre centre. Les parets i els vidres s'han omplert de sols i també ho han fet els sostres. Ja hem canviat el mural de l'entrada. Ara en comptes de flors tenim un mural una mica abstracte però representatiu de la calor..















Hem pensat que podríem aprofitar i fer un recompte de tots els murals que hem fet a la casa. Sempre amb la indispensable ajuda dels nostres residents, que s'ho passen molt bé alhora que treballen la motricitat de la mà i és fa també un treball a nivell cognitiu ubicant-los en espai i temps com pot ser l'estació de l'any i el que comporta.

 

El primer que us presentem és una gran senyera que varem pintar per cel·lebrar la festa de la DIADA DE CATALUNYA.


A l'esquerre podeu veure l'Antonia començant a pintar el mural de la primavera. 
Hi havien tot tipus de flors, de diferents colors, tamanys i textures. El material que vam fer servir va ser pintures, paper pinotxo, paper de seda, càpsules de nespresso, i divermàgic. El resultat espectacular!! Comproveu-ho vosaltres mateixos a la foto de més avall! Estava penjat a l'entrada, axí que tothom qui entrava el podia veure, us assegurem que a ningú va passar desaparcebut i que va despertar molts somriures!





La primavera del 2011 va ser quan vàrem tenir per primera vegada la idea de decorar tota una paret amb un mural. Estàvem a la primavera, així que vam pintar unes boniques i vistoses roselles.
Aquest any com que n'estavem molt orgullosos l'hem tornat a posar a l'entresòl.
















Aquest mural en format "photocall" el vam fer el carnestoltes passat quan vàrem ambientar tota la residència com si fossim a l'espai. El personal anava disfressat cadascú com va voler però sempre tenint en compte la temàtica. Familiars i residents es vàren fer divertides fotografies traient el cap pels forats del mural. Mireu la Camèlia i la Merxe que autèntiques estan!



Aquest és el cartell de l'anunci de la festa de Sant Joan de l'any passat. com podeu veure, és l'sky line de Barcelona amb uns focs d'artifici. Les lletres estaven fetes amb retalls de diferents teles. Aquest any hem fet la foguera, que heu vist al principi.














El mural de les barques l'hem posat sota la tele de l'entresòl. Aquest any ha evolucionat envers l'any passat, ja que l'hi hem afegit unes gavines i hem repassat tot el contorn del dibuix. La sorra és de la platja d'Altafulla, que la varem enganxar amb cola. Queda molt autèntic. L'única pega és que s'ha d'anar amb compte quan es fa i treure el sobrant a consciència, ja que sinó podria estar continuament caient sorra i els residents podrien relliscar.


Aquest és l'últim mural. El que tenim posat a la recepció de la casa. Hi ha treballat moltíssima gent. Potser, és el mural en el que més gent  ha col·laborat. Els hi agrada molt fer-los, però més el resultat final, i el fet que aquest resultat el veuen tots els seus familiars i farden davant d'ells...








Comentaris

  1. El mural de les roselles és preciós. Els avis amb aquests colors segur que els ajuda en els seus ànims!!!!!!! continueu amb aquesta il·lusió.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies!!!
      Ens fa molta il·lusió que us agradi, però més els hi fa a ells quan els hi diuen els seus familiars. És una manera de reconèixer la feina que fan, que no és poca...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada