OLIMPÍADES GRAN VIA PARC 2012

 


Ens hem volgut avançar una miqueta a Londres 2012 i hem fet unes mini olimpíades a casa. Per recordar aquells temps on en Cobi va ser part de la nostra vida tot un estiu. No varem tenir torxa però sí unes proves prou complicades per als nostres residents.

LA PROVA DELS AROS


LA PISSARRA DE PUNTUACIÓ
LA PROVA DEL TRAGA-BOLES







Vam començar amb la prova dels aros. Aquesta consistia en tirar tres boles de petanca i encertar en un dels tres aros. El primer valia 5 punts, el segon 10 punts i el tercer 20 punts!!



A cada prova hi va participar un total de 9 persones. 3 de cada equip, i els equips eren: PORTUGAL, ARGENTINA I BRASIL.


La següent prova va ser la del futbol. Aquesta senyora de mà esquerre va fer un hattrik (3 gols en un partit) i penseu que té 98 anys!!!!






Vàrem fer també una prova de bitlles, de la qual no tenim cap foto perquè se'ns va acabar la bateria... fallo tècnic! culpa nostra no tornarà a passar. i l'última prova va ser el traga-boles!! consistia en agafar una sèrie de boles de diferents colors (grogues 1 punt, vermelles i verdes 2 punts i blaves 5 punts) d'una galleda plena de taps d'ampolles d'aigua de color blau. Aquesta prova és la que més dificultat comportava per a ells, però se'n van sortir prou bé. Per acabar ens hagués agradat poder fer la prova del bàsquet però ja no hi va haver més temps i la deixarem per un altre dia. Al final, va guanyar Brasil però tothom ho va fer molt bé. Vàrem ser en total gairebé 50 persones i quasi totes van participar. Us prometem tornar a repetir perquè va ser un èxit i els hi va agradar molt.

Comentaris