TREBALL DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIARIA

Són moltes les coses que fem durant el dia, tan a la feina com a casa. No ens n'adonem però treballem tot el cos a l'hora que el cap. Durant les primeres etapes de la vida, aprenem molts tipus de moviments i com coordinarlos. Aquests moviments, amb el pas del temps, els integrem en el nostre cos i n'hi han molts que acabem per fer d'una manera automàtica.




Alguns d'aquests moviments, amb els anys, es deixen de fer i s'acaben per perdre. Aqui a casa, a més a més, als nostres residents els hi donen tot fet. És per aquest motiu que entre tot l'equip vàrem pensar que no estaria malament preparar un taller setmanal on els residents treballessin aquestes activitats. L'anomenem:" TREBALL DE LES AVD'S" Hem començat amb poquets, però a poc a poc, anirem ampliant els grups i les activitats. De moment un petit tastet del que van fer les noies..









Les mans de la darrera fotografia, són d'una senyora que té 95 anys i que ens està fent la vora d'un retall de roba que servirà per a folrar un suru amb el que estem preparant un calendari per a l'entresòl. Tot amb diferents tipus i textures de robes. Per allò d'ubicar-los en espai i temps... Quan l'haguem acabat ja us el mostrarem.

Comentaris