FESTA CATALANA



Per fi!!!
Finalment, va arribar el dia tant esperat...
Després de tants i tants assajos cantant cançons catalanes i ballant sardanes ahir vam cel·lebrar la festa catalana. Molts dels residents ho esperaven impacients. Era una petició expressa i creiem que han quedat prou satisfets.

Primerament, vam aprofitar per a cel·lebrar els aniversaris del mes de Setembre. 
Aquest mes feien anys la Maruja Gavilán a la foto superior i la Pilar Pastor, a la foto de la dreta.
 L'Angelina Vidal, a la foto de l'esquerra, i a la que li feia molta vergonya bufar les espelmes davant de tothom.
El Joan Escarré, que va estar acompanyat en tot moment de la seva dona, la Montserrat, i que més tard van estar ballant sardanes fins que va acabar la festa, i el Joan Pasamonte que va fer 98 anys.

 

Cap allà a les 17h, ja van venir ELS AMICS DE LA SARDANA, que van accedir a fer un primer ball amb els nostres residents asseguts a la cadira, ja que de seguida es cansen i d'aquesta manera,  ells ballaven i els residents puntejaven.



 
 
Tot seguit, els amics de la sardana, vàren estar ballant ells les sardanes i ens van deixar embelessats amb la seva actuació. Que bé ho van fer, gràcies a ells, molts de nosaltres, que no sabiem ballar-les, en vam aprendre








 
Una de les sardanes finals, va ser una gran rotllana formada per residents, treballadors, familiars de residents i els amics de la sardana.

 
 



Al final, per acomiadar la festa, L'Ester (fisioterapeuta), la Yolanda (treballadora social )i la Virginia (fisioterapeuta), ens van cantar una cançó de Lluis Llach que de segur tots coneixeu: "Que tinguem sort" acompanyades d'un ukelele. Va ser un comiat molt emotiu amb el que molta gent es va emocionar.
 
 

 
  
Volem fer un especial agraïment als AMICS DE LA SARDANA del Poble Sec, que varen participar i col·laborar de la nostra festa. Alguns d'ells es van retrobar a la nostra casa amb antics amics i coneguts. Conjuntament, vam aconseguir fer d'aquest acte un moment especial.

Comentaris

  1. avui la meva mare, m'ho ha explicat
    ha estat molt bonic
    també el menjar típica catalana, la poesies
    no heu fet vídeos per poder-los veure recitant.?
    una forta abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada