TALLER DE PINTURA DE CARTELLS

 
Tal com us vàrem explicar fa uns dies, com que aquest mes hem cel·lebrat la Diada de Catalunya i cel·lebrarem la festa de la Mercè,  hem fet del Setembre "el mes que parla català".
 
 
Entre les activitats especials que s'aniran fen
durant tot el mes, el dijous passat vàrem fer un taller de pintura de cartells publicitaris de marques catalanes.
 

















Aquests, estaran exposats a l'entresòl de la residència del 10 al 30 de setembre.  Tal com podeu veure són representacions dels antics cartells originals de Cacaolat, cava Freixenet, cervesa Estrella Damm i cervesa Moritz.













 









Animats com estàvem amb la pintura vam seguir pintant més pòsters relacionats amb la cultura catalana. Així doncs també podeu veure "El Molino", un bonic dibuix d'uns castellers i un intent de rèplica del quadre del Tàndem d'en Ramon Casas, exposat durant molts anys a l'època modernista en el conegut bar català dels Quatre Gats.

Mentre que uns pintaven amb témpera, d'altres pintaven amb llapissos de colors, uns altres retallaven paper de seda groc i vermell per fer unes senyeres, els altres, anaven enganxant els paperets de seda a les cartolines. Una feina en cadena com a de ser. Tots participant en el que poden fer. El taller va durar 2 hores. Els cartells i les senyeres van quedar gairebé acabats del tot. Només van quedar un parell de retocs que entre uns quants vam acabar de fer el divendres, i el dilluns dia 10 ja estaven penjats per tot l'entresòl. Fan molt de goig, i tots els recorden perquè són de la seva època.










Comentaris

  1. Quina passada de cartells!!!
    Han quedat genials!!! El quadre d'en Casas és espectacular. Lo millor és quan els veus directament perquè allà a la sal penjats queden molt bé!!!
    Felicitats a tots !!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada