EL BLOG DE LA RESIDENCIA: PRIMER TALLER

Us comuniquem que aquesta setmana, hem iniciat una nova activitat amb els nostres residents. Aprofitant que tenim un blog, i que ells saben que els familiars els veuen a través d'aquest, hem decidit fer-los participar d'aquesta eina i ha sigut tot un èxit.
Les noves tecnologies no són un tema gaire dominat pels nostres residents, ja sigui per generació o per falta de recursos. Per tan hem decidit posar una mica de remei i tot i que no seran grans experts en informàtica, com a mínim els farem participar de la comunicació setmanal entre nosaltres i vosaltres.
Els hi ha agradat moltíssim veure's a les fotografies. D'aquesta manera quan els vingueu a veure, també podeu comentar el que han posat al blog.
La primera entrada feta per ells va dedicada a contestar un comentari que ens va enviar la filla d'una resident, en relació a l'entrada del taller de panellets. Ens proposava que li expliquéssim com els havien fet i ells mateixos contestaran.
Per aquelles persones que no sàpiguen com es fa un comentari, al final de cada entrada, hi ha un petit requadre en el que posa: PUBLICAT PER, UNS BOTONETS AMB LLETRES I EL MÉS IMPORTANT, COMENTARIS. Si no hi ha cap comentari, posa: CAP COMENTARI. En el cas de que hi hagin comentaris posa: 1 COMENTARI, o els que hi hagin.
Si voleu escriure un comentari, només heu de clicar a sobre de comentari, i se us obrirà un altre finestra amb un quadre blanc en el que ja podeu escriure el que volgueu. Quants més comentaris ens poseu, més podrem treballar amb els residents.
 
 
 
 
ARA US POSEM LA RESPOSTA DE LA SOL·LICITUD:
 
Estem molt agraïts  de que ens hagis escrit i amb molta il·lusió respondrem la teva pregunta.
Ens ho hem passat d’allò més bé fent els panellets i sort que al final estaven ben bons.
Nosaltres els vam fer de la següent manera:
-          Vam agafar el massapà (que ja el teníem fet) i el vam fer a tires.
-          Aquestes tires les vam fer com un cilindre
-          I després el vam tallar a troços.
-          A aquests troços els hi vam donar forma de mandonguilla, això serien els futurs panellets.
-          Un cop feta la “mandonguilla” la vam passar per l’ou i després vam enganxar les ametlles, els pinyons i el coco.
-          Un cop ja teníem els panellets fets els vam col·locar a les safates i amb un pinzell els vam posar més ou a sobre per a que quedessin brillants i macos.
-          Després  li vàrem donar la safata a la cuinera i ella la va posar al forn.
-          Finalment amb una mica de moscatell, moniatos i castanyes  i a disfrutar-los!
Moltes gràcies per haver-nos escrit, i si tens alguna altra consulta no dubtis en preguntar.  No cal dir que estàs convidada a casa nostra. Quan vulguis aquí estarem.
Totes aquestes coses les van aprenent a poc a poc. Al principi encara que vulguis i li posis molt d'interès, alguna cosa pot sortir malament. Però amb l'experiència, faràs els millors panellets de tot Barcelona...


 

Comentaris

  1. gràcies, sóc la filla anònima d'una resident i la que us demanava la recepta
    esteu fent una gran tasca,
    no crec que supire el vostres

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada