MANUALITATS DE NADAL



Avui us ensenyarem tot el que vàrem fer per decorar la casa per Nadal. Com cada any la decoració ha estat feta gairebé tota per nosaltres.

A continuació veureu les fotos que vàrem fer el dia del taller especial de manualitats de Nadal. El taller consistia en fer uns centres de taula per decorar les taules de la casa, unes lletres gegants que deien "BON NADAL" ben maco i ben vistós i unes boles de diferents colors també per a decorar.
 
 
I per si l'any que vé us animessiu, aquí us deixem el tutorial de com fer els centres de taula:
 
1.Retalla dos cercles (un més gran que l'altre)  d'una caixa de cartró que ja no necessitis.
 



2.Pinta els cercles al teu gust. Sempre tenint en compte els colors de la resta dels elements que es posaran al centre. Nosaltres vam escollir  daurat i vermell.

[A l'esquerre, podeu veure les dues taules que es van encarregar de pintar els cercles dels colors esmentats

3.Tot seguit, als cercles de color vermell, els hi vam donar una capa de purpurina daurada perquè encara fossin més vistosos i nadalencs.
 



 

4.Fes-te amb unes boletes petites i pinta-les de color vermell, per simular les boles del grèbol.
Nosaltres en teníem unes de suro i les vam pintar, però també es poden fer amb plastilina o fang.



5.Retalla unes fulles, també simulant el grèbol per posar-les juntament amb les boletes. Per fer-ho més real, vàrem fer servir cartolina de color verd, i a sobre, li vam enganxar paper pinotxo, així la textura quedava millor.
A la fotografia de sota, podeu veure com la Dora, s'esmera moltíssim en què aquestes fulles quedin molt ben retallades.
 



 


6.Per acabar el procés d'elaboració, vam agafar uns filferros, els vam pintar amb esprai de color daurat, i en vam fer una espècie de tirabuixons, que no sé si a les fotos s'aprecien, però al final van fer l'efecte que esperàvem. Les encarregades de dur a terme aquesta feina van ser la Maria Borràs i l'Antonia Molina, mireu-les que concentrades a les fotografies de l'esquerre!






 

7.Finalment, només ens queda el muntatge, el vam fer amb una pistola de silicona calenta, i per evitar accidents innecessaris, vam requerir de l'ajuda del personal. Hem de dir que la Romi, ens va ajudar a enganxar tan cercles com espelmes i altres elements.
Primer enganxa el cercle vermell, sobre el daurat. Tot seguit, enganxa l'espelma, les fulles verdes i les boletes vermelles. Per acabar, posa-hi el filferro al voltant de l'espelma i procura obrir-lo per donar més sensació de volum.
El resultat final esperem que el veiessiu els que vàreu passar per la residència durant les festes Nadalenques.



En aquestes altres taules, podeu veure, com els residents treballaven per fer unes lletres en tres dimensions de BON NADAL. Uns retallaven paper de diari, altres l'enganxaven per donar solidesa i consistència a la lletra, i finalment, hi havien varis grups que les pintàven. Com podeu veure, el taller va ser un gran èxit i hi van participar molts residents. Estaven tant motivats, que de seguida se'ns va acabar la feina, així que per el proper taller de manualitats especials, haurem de preparar moltíssima més feina.








 
 
 




Comentaris

Publica un comentari a l'entrada