ACTIVITATS ESPECIALS DE NADAL


Durant els dies de Nadal a la residència vàrem fer vàries activitats per fer més especials aquestes dates que són les de Nadal. A l'entrada d'avui us en mostrarem algunes!

LA PORRA


A la porra de la grossa de Nadal, es tractava d'endevinar en quins dos números acabaria el número premiat de la loteria del dia de Nadal. Així doncs cada un vàrem escollir un número que l'Elisa anava apuntant en una graella que tenia els números del 00 al 99 que vàrem preparar per l'ocasió.
 

La Núria i la Merxe anaven passant amb el micro, i ells anàven dient: "jo vull el 22!", "jo el 17!". Els números més sol·licitats vàren ser els que anaven del 20 al 39!
El número premiat va ser el 58 i el va encertar en Joaquim Villagrassa! El premi era la figureta que podeu veure a la foto de més avall. La va fer la Núria, l'educadora que teniem de pràctiques amb nosaltres, tota una artista, comproveu-ho vosaltres mateixos!








EL BINGO DE NADAL

Com ja sabeu, a la nostra residència, cada divendres juguem al bingo. Per Nadal, el divendres que tocava bingo el vàrem fer una mica més especial del normal! Qui cantava bingo s'emportava un petit regal! Entre d'altres, els guanyadors van ser: el Juan Justicia, la Carmen Catalan, la Pilar Pastor, l'Antonia Guilló i la Carmiña Santos.

L'ARBRE DELS DESITJOS

Per celebrar l'entrada de l'any nou vàrem fer una activitat especial per començar l'any amb bons propòsits i desitjos. Vàrem retallar cercles de diferents mides i cada un vam escriure el nostre desitg a dins. Abundaven desitjos de: Salut, amor, molta feina pels néts, pau al món, que s'amplïi la familia, que cada any sigui millor que l'anterior, salut pels que cuiden els malalts, més amor per a tots... Hem de dir-vos que no sabem si és aquest màgic 2013 o el nostre arbre dels desitjos però més d'un dels que van participar, ens ha vingut a confessar que ja se'ls ha complert el seu desig! Així que ja jo veieu, tot un èxit!



 



Comentaris