FESTA DE CARNAVAL!



Recordeu una entrada al blog que sortiem fent manualitats especials i preparant el carnaval? Dons avui podeu veure com va sortir la festa! 
A part de celebrar el carnaval també vam celebrar els aniversaris dels residents nascuts al mes de febrer! Mireu a quants anys arribaven entre tots!


Tots ben disfressats ja estàvem apunt per a la festa! A sota us deixem algunes fotos perquè comproveu vosaltres mateixos lo guapos que estàvem  d'egipcis i egípcies!! Per si no les coneixeu: De dalt a baix i d'esquerre a dreta  a la 1a foto i en 1r pla l'Angela i la Maria, a sota la Isi i la Roser de Faraó i Cleopatra! Mireu com desfilen!!!  A dalt a la dreta la Tania i l'Alba d'egípcies i a sota la Josefa i la Carmen.









Abans d'ensenyar-vos la resta de fotos de la festa us volem ensenyar una altra cosa que també va ser especial en aquest dia! El menú del migdia! Els nostres residents van poder degustar un menú ambientat també en egipte que consistia en:  
- De 1r plat unes piràmides d’arròs  acompanyades d'una salsa de bolets del desert.
- De 2n van gaudir d'unes "al-bondigues" portades directament des de terres del Nil.
- I de postres “Fragàncies de l'antic egipte”.
Mireu a la foto quina bona pinta!


A continuació us deixem un bon grapat de fotos perquè acabeu de veure com va anar la festa! 
Podeu veure la Merxe entregant els regalets d'aniversari amb les felicitacions, aquest mes cumplien anys: la Montse Vilches, la Montse Soler, l'Adela Sayos, la Maria Cozar, la Irene Cabello, l' Ana Carretero, l'Antonia Fajardo, la Pilar Espin, el Joan Galera, la Begoña Manzarraga, la Rosalia Mora, la Pepita Ternero, i la Pepita Viver.

No us perdeu a la Noemí disfrassada de "caiman del riu Nil", ni a la resta d'egipcis i egípcies ballant animadament, fent el tren... Realment va ser divertit!





I  per acabar, un repàs del que decorava l'entresòl durant el carnaval, i creava ambient d'Antic Egipte!
A la dreta podeu veure la representació d'un "jaciment arqueològic". Sota seu  la piràmide, i a l'esquerre els pòsters de l'Escarabeo, 
Tutankhamon, Nefertitti i uns jeroglífics. 
Tot, com ja sabeu, fet per nosaltres. 













Comentaris