GRUP DE CONVERSA



Avui toca fer un homenatge a les noies que hem tingut de pràctiques. Us Parlarem d’una de les activitats que  va fer la Núria, l’educadora social en pràctiques, però en els pròxims dies us ensenyarem més idees que han anat sortint d’aquestes noies.

La Núria va iniciar una activitat que vam titular grup de conversa, dins el projecte "PARLEM-NE". Es tracta d’una activitat on aprenem els uns dels altres. Tots els temes tractats són escollits pels nostres residents i nosaltres complim els seus desitjos!



Aquí podem veure la Núria conversant amb les residents del grup el primer dia que es va fer l'activitat. Aquest dia es va parlar de la Guerra Civil espanyola i cada una ens va explicar el que per a elles havia significat tot aquest període.


Com que la Núria ja ha marxat, des d’aquí aprofitem per donar-li les gràcies per tota la seva feina, ara aquesta activitat la continua la Merxe, l’educadora social de la casa. A poc a poc hi anem incorporant més recursos. Els temes tactats han estat entre d'altres, la gastronomia catalana, o coses curioses del món animal...


Aquí mitjançant un power point s’expliquen moltes curiositats dels carrers de Barcelona. Per exemple, si anem a la Plaça del Pi veurem una de les façanes amb els esgrafiats més antics de la ciutat. Endevineu amb quin material estan fetes?     Doncs sí, amb sorra de la platja!




Comentaris

  1. Un plaer haver iniciat aquest projecte amb TOTS vosaltres! Gracies a tots vosaltres per fer això possible, una gran abraçada guapos i guapes!! :)

    ResponElimina
  2. Un plaer haver iniciat aquest projecte amb TOTS vosaltres! Gracies a tots vosaltres per fer això possible, una gran abraçada guapos i guapes!! :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada