ENS MANTENIM EN FORMA!

L'entrada d'avui la dedicarem a ensenyar-vos una de les activitats que fem diàriament a la residència! Mantenir-nos en forma!! 






Les fisioterapeutes de la residència fan tres grups de gimnàstica cada matí i apart  s'encarreguen d'atendre de manera individualitzada aquells que ho necessiten







A les 12h es fan dos grups diferents, un al gimnàs i un al primer pis, per aquells residents que dinen al primer torn del menjador i a les 13h han de ser a taula! I a les 13h es fa un segon grup al gimnàs per la resta de residents que dinen a les 14h.






Tal com dèiem també atenem de manera individual aquells residents que necessiten un treball més específic segons la seva patologia, o a aquells  que ingressen temporalment per fer un postoperatori.
I com veieu a les fotografies de més avall també ens encarreguem de  mantenir  la deambulació amb els residents que encara la preserven, i de recuperar-la o rehabilitar-la  als residents que han perdut aquesta capacitat deambulatòria.













A l'esquerra podeu veure la Rogelia com ja comença a pujar i baixar escales amb una mica d'ajuda de la fisio i la barana! 





A la dreta l'Antònia, que ja comença a anar amb caminador després de superar una fracutura de fèmur. 


Més avall la Magdalena que puja i baixa escales i l'Angelina que dia a dia guanya confiança i seguretat per anar amb el caminador cada vegada trajectes més llargs!  




I per acabar amb l'entrada d'avui us deixem amb en Joaquim, en Miguel, les Carmes i l'Antònia que com tots, s'esforcen dia a dia per mantenir-se actius i en forma físicament!! I per les fisios, tota una satisfacció acompanyar-los en aquest procés! 



















Comentaris

  1. Es una gran labor, la que hacéis, pero sin la gran participación y colaboración de los yayos, seria imposible.
    De verdad que en nuestro caso, cuando vino a la residencia, creíamos, que no duraría mucho,
    gran equivocación, las motivaciones que les dais, y la gran cantidad de cosas ,hacéis
    que trabaje mente y cuerpo y que tengan mas larga vida.
    No habéis pensado en montar un día una especie de mercadillo, y que pudieran vender sus trabajos, a precios módicos.
    seria divertido, nos relacionaríamos familias y residentes, y lo que se recogiera, podría servir, para comprar y organizar una merienda
    creo que nos lo pasaríamos
    todos bien, y ellos serian los protagonistas.
    si lo hacéis, yo me apunto a la puja del cuadro de las bicicletas por muchos motivos, significa mucho para mi.
    sabéis también, que la clase de memoria que les hacéis a ellos, también nos las hacéis a vosotros. como?
    ponéis las fotos, a muchos los reconozco y digo el nombre antes de leerlo, a mi me sirve, que cuando llego, ya me dirijo por su nombre y a ellos les gusta y a mi... me ha servido la clase de mucho.
    bueno algo, he dicho, lo único, que me gusta el anonimato.
    GRACIAS

    (ACM)

    ResponElimina
  2. LOS RESIDENTES CONESTAN: "hola! en primer lugar muchas gracias por seguirnos. Nos hace mucha ilusión ver que todo el trabajo que hacemos día a día os guste tanto!
    Es muy buena idea lo del mercadillo, a ver si lo podemos poner en práctica pronto y pasamos una tarde todos juntos que seguro que sería muy divertido. Muchas gracias de nuevo."

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada