DIADA DE SETEMBRE: PRIMERS PREPARATIUS





El mes de Setembre estarà ple de sorpreses, així que hem començat aviat els preparatius per a tenir-ho tot llest quan sigui l'hora. 

Aquí podeu veure l'Eusebi, la Manuela, el Joan Escarré, la Socorro el Joan Saludes i l'Antònia pintant un mural. No es veu molt bé oi? doncs, estan pintant un Cobi! 





Com podeu veure no podem rebre visites perquè de seguida les posem a treballar. La Pascuala i la seva néta estan retallant uns banderins que formaran part de la decoració del mes de Setembre.


                                                                        

El mateix estan fent la Conxita, la Carmen i la seva néta



La Teresa, la Maria Hierro i la Maria de Via estan preparant un rossetó que imitarà  els mosaïcs de'n Gaudí









La Josefina, la Teresa i l'Elena, estan separant els colors per després engantxar-los al rossetó, mireu com està quedant!!!
  
        


La Maria, la Montse, la Dora i la Isabel, estan separant, retallant i enganxant els trocets de cartolina per al rossetó.
I per últim, la Maria, la Montse i l'Antònia, estan retallant els fermalls que portarem a la festa de Setembre.


Comentaris

  1. Mare meva, no deixeu de treballar!!
    Sóc l'Alba! Fa una setmana que no estic amb vosaltres i us trobo a faltar moltissim! A tots i a totes!
    JA veig que us estan quedant genaial tots els preparatius per la festa catalana! El Cobi es molt divertit i ens fa recordar a tots aquelles olimpiades de Barcelona 92! Però la mandala de Gaudí! Es preciosa!!
    Un petó i una abraçada molt forta a tots i a totes!

    ResponElimina
  2. ELS RESIDENTS CONTESTEN: hola Alba!!com van les vacances? Ens alegra moltíssim tenir notícies teves! La veritat que aquestos dies no hem parat de treballar per tenir-ho tot enllestit. A veure si ens visites aviat que ja tenim ganes! Molts petons i gràcies per escriure'ns.

    ResponElimina
  3. Ya estoy aquí y buaaaa que a mamá cuando hay actividades(yaya a la fuga)
    Un besito
    Pronto me sacaré el anónimo

    ResponElimina
  4. Hola! Sóc la nèta de la Carmen Fernández!! Quin gran plaer poder veure com treballeu tots plegats!! Ens agrada moltíssim poder veure tot el que feu i poder estar al corrent de tot gràcies a la feina que es fa al blog!! Moltíssimes gràcies i a seguir treballant!! Un petó per a tots!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada