AQUESTA ÉS LA MEVA HISTÒRIA

Us presentem la nova activitat que acabem d'estrenar a la residència!  És una activitat dins el projecte que està duent a terme l'educadora social de pràctiques que està aquests mesos amb nosaltres a la residència, l'Estela.

Aquesta és la meva història és una activitat on amb la col·laboració dels familiars del resident, en aquest cas  Pascuala Bastidas, fem un recull de fotografies de tota la seva vida, des de ben jove a l'actualitat i amb aquestes en fem un video-muntatge. S'escull un dia i es passa a la televisió de l'entresòl. D'aquesta manera aconseguim conèixer una mica més d'aprop la vida i la història de tots els que formem part d'aquesta família que és la nostra residència. Convivim moltes hores junts i coneixem molt poc de les vides de cadascú, és d'aquesta sensació d'on neix l'activitat que acabem d'estrenar!

Des d'aquí i amb la intenció que us resulti interessant, fem una crida a tots aquells familiars i amics que vulguin participar en la activitat! Ens agradaria que tingués una bona acollida i que pogués perpetuar-se durant molts mesos. Però per això necessitem que us motiveu, que tingueu ganes d'obrir el bagul dels records i que volgueu compartir amb tots nosaltres la història de la vostra mare, pare, tieta, avia, amic...a nosaltres, de veritat, ens encantarà conèixer-la.



Comentaris

  1. Anonim (caperucita roja) Una actividad, muy bonita, creo que es bueno recordar, el pasado esta lleno de buenos y malos recuerdos, pero todos, forman parte de nuestra vida,
    Felicidades, a la persona, que abre su baul, de los recuerdos, y a la familia, que participa en ello.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada