ACTIVITATS ESPECIALS DE NADAL

Durant aquestes festes de Nadal, com ja deveu saber hem anat fent varies activitats especials a la nostra residència i algunes d'elles encara no us les hem mostrat! Així que avui us fem un petit resum del que ha passat a la casa aquest últim mes!


REPARTIM LES POSTALS DE NADAL






CORAL DE NADAL

Vam començar el matí amb una coral formada per uns quants del personal de la residència i vam anar a cantar per els residents de la 2a i la 3a planta!







I a la tarda un grupet de residents van formar una bonica coral i van cantar a l'entresòl per la resta de la residència! 








LA PORRA DE NADAL

Aquest any hem fet dues porres! Una per els residents i una per els familiars i treballadors de la residència! La porra del personal l'ha guanyat l'auxiliar Maria! i la dels residents l'Antonia Sedano! Ambdós premis elaborats al taller de costura! 



EL PESSEBRE

Aquest any tenim el millor pessebre que hem tingut mai a la residència! I és que aquest any hem contat amb una col·laboració especial per fer-lo! La cambrera Pilar i la seva família que són pessebristes de tota la vida. 
Suposo que la majoria ja heu passat per aquí algun dia i l'heu pogut veure! Sinó aquí us en deixem una foto! 



FESTA DELS ANIVERSARIS DE DESEMBRE


I aquest mes a part de totes les activitats especials nadalenques també hem fet la festa que fem sempre l'últim dijous de mes per celebrar els aniversaris dels nostres residents de desembre!



Comentaris