5è ANIVERSARI DE LA RESIDÈNCIA: GALA DELS OSCARS

A finals d'Abril, com suposo ja sabeu la majoria, la residència complia el seu 5è aniversari. Per celebrar-ho vam simular una gala com la dels Oscars que es celebra a Hollywood cada any! Esperem que molts de vosaltres vinguéssiu i no faci falta explicar-vos gaire res més. Pels que no vareu poder estar amb nosaltres aquell gran dia us deixem amb un petit reportatge de com va anar la festa! 


L'actuació de El Rey León va obrir la gala! En ella participaven: Tania, Noemí, Julia, Elena, Fina, Alba i Roxana. 








Seguidament la directora de la residència, Natalia Antoñana va fer un petit discurs per inaugurar la festa. 




I vam procedir amb l'entrega del primer oscar a la resident més gran de la casa! La guanyadora va ser Benita Martínez, amb 106 anys! 





I l'oscar al treballador més gran se'l va endur Tomás!





Seguidament vam passar a l'actuació de Isi Planell amb New York New York.



El següent oscar va ser per Francesc Muntada per al resident més jove de la residència!

  


I la següent actuació va ser la de Waterloo de Mamma Mia! Interpretada per les fisioterapeutes Virginia i Ester i la treballadora social Yolanda. 




La gala anava avançant i va arribar el moment d'entregar l'oscar al resident més veterà de la casa! Se'l va endur Teresa Arana!  




I també al més novell, que va ser per Josep Matias. 




La Isi i la Cristina van representar a Jane Russell i Marilyn Monroe a Los caballeros las prefieren rubias.





Ja anava arribant al final l'entrega dels oscars! El següent va ser per Antonia Sedano per la mare amb més fills de la casa!



I l'oscar a la mare més "novata" se'l va endur Elisa Sanz, la psicòloga de la residència! Que com és lògic no va poder assistir a la gala per estar molt enfeinada amb el seu fill però li guardem l'oscar per quan torni!




Tomás el no va más! ens va fer de Gene Kelly a Cantando bajo la lluvia.



L'oscar a la millor actuació de la gala se'l va emportar El Rey Leon, interpretat per Elena, Tania, Noemí, Fina, Alba, Roxana i Julia; que molt contentes van recollir el seu premi!




I per donar per acabada l'entrega dels oscars d'aquesta primera edició, vam entregar un oscar als millors residents!! Per tots els que formen part d'aquesta gran família que és la residència! El recolliren la Camelia i el Diego en nom de tots.





Tots junts vam bufar l'espelma del pastís del 5è aniversari de la residència!


I a més a més de celebrar el 5è aniversari de la residència celebràvem els aniversaris del mes d'abril! No us n'oblideu!



I aquí teniu els residents que complien anys ! Junts van bufar les espelmes!




































No ens n'oblidem del públic! Que va estar molt atent i receptiu durant tota la gala! Amb uns aplaudiments al nivell de l'ocasió!





I el buffet!! Quina qualitat i elaboració per part dels nostres cuiners!! Que van posar-se en situació i van recrear autèntic menjar americà! D'aquest tant calòric però tant bo! 









I una especial menció a les nostres presentadores! Que van estar guapíssimes i estupendes durant tota la gala.







I per acabar us deixem amb les seves millors cares!





Ara ja només queda donar les gràcies a tots aquells que vareu estar amb nosaltres durant aquest dia tant especial! 












Comentaris

  1. Felicidades por la Gala y el quinto aniversario. Me habría gustado ir pero no me enteré. Ojalá todas las residencias para personas mayores tomasen este tipo de iniciativas :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Por cierto, soy Estela, se ha publicado en nombre de mi pareja el comentario jaja

      Elimina
  2. Fue una fiesta muy chula y divertida.todos lo hicieron muy bien y un pica pica maravillosooooooo

    ResponElimina
  3. Hola, som familiars de Carmen Fernández Molina, només volíem comentar la tarda tan agradable que vam passar el dia 29 d’abril amb motiu del 5è aniversari de la Residència, totes les actuacions van ser fantàstiques, creiem que tots els assistents s’ho van passar molt bé, llàstima que la sala es va quedar petita degut a l’assistència de públic, agrair-vos per tant tot l’esforç, la dedicació i l’entusiasme per organitzar aquesta mena de celebracions i al mateix temps l’afecte i l’estima amb que tracteu als nostres familiars.

    Una forta abraçada i moltes gràcies a tots

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada