SANT JORDI



Un any més, ja ha passat la diada de Sant Jordi. Un dia molt especial pels catalans i que poc a poc es va internacionalitzant! Com ja és tradició a la residència fem un recital de poesies per a tots els residents i familiars. 
Per preparar la diada vàrem fer un parell de tallers de manualitats especials. Vam fer les postals que es repartiren per tots els residents i vam pintar el dibuix del Sant Jordi on es varen poder retratar.

Aquí teniu algunes fotos que vam fer els dies dels tallers de manualitats! 









Aquest any al recital van voler participar més residents que altres anys! Fins i tot alguns, com la Camèlia, van voler escriure el seu propi poema per recitar-lo aquest dia tant celebrat!




















Les poesies eren majoritàriament de reconeguts escriptors, però dues d'elles van ser fetes en l'activitat d'estimulació cognitiva pels grups de residents que hi participen. Una la va llegir la Neus en nom d'un dels grups, tal i com veieu a la foto de dalt, i l'altra l'Eulàlia tal i com podeu veure al vídeo de més avall.


Al acabar el recital vam repartir una rosa i una postal, amb una poesia a dins, a cada un dels residents de la casa! Estaven contents de rebre-ho!





I ja per acabar la vetllada qui va voler va passar a fer-se una foto de Sant Jordi! Mireu que divertits que vam quedar!


















Comentaris