SETEMBRE; EL MES QUE PARLA CATALÀ

El setembre és un mes molt especial a la nostra residència. Com que és un mes amb vàries festivitats catalanes, ja fa uns anys vam decidir convertir-lo en el "El mes que parla català" i fer vàries activitats relacionades amb la cultura catalana.




Vam començar amb un taller de música catalana de la mà de la nostra treballadora social Yolanda. Vam compartir una estona recordant i cantant algunes de les cançons més típiques populars catalanes.



Aquest any es celebren els 25 anys de la mort de Salvador Dalí i aprofitant que també era un important personatge català, vam pintar alguns dels seus quadres com "La Persistència de la memòria", "Molinos" o "Rellotges tous".
.

Aquí en podeu veure el resultat final! Nosaltres n'estem orgullosos!











































Una altra de les activitats especials que vam fer va ser una xerrada sobre personatges catalans amb  important renom arreu del mòn. Entre ells van aparèixer: Montserrat Caballé, Salvador Espriu, Pau Casals...












































I un altre dia vàrem repassar la vida de Peret, que ens ha deixat fa molt poc i els nostres residents li tenen especial carinyo, ja que en tenim uns quants del barri del Raval com ell. Vam posar el programa     de "El convidat", de l'Albert Om on apareix ell i         després vam ballar  algunes de les seves     cançons   més conegudes.





A la 7a planta tampoc paren! Vam fer vàries manualitats relacionades amb la temàtica del mes. Vam fer unes banderoles reciclant llibres vells, vam pintar uns murals de Dalí... 
























I per concloure aquest mes tant ple d'activitats, vam celebrar la festa dels aniversaris dels residents nascuts aquest mes. 

Mireu com van bufar les espelmes!




Vam aprofitar per convidar la Colla Sardanista del Poble Sec per celebrar-ho una mica millor! I no vam parar de ballar sardanes! 




A la 2a planta també vam celebrar-ho i vam menjar pastís!!








I com sempre acabem amb unes imatges del nostre hortet! Perquè a qui li agradi en pugui fer una mica de seguiment! I veure com va creixent tot!!








Comentaris

  1. Caperucita roja, asegura que los murales pintados, no tienen desperdicio, quede fascinada,
    sois , son un CRACK

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada