ESTIMULACIÓ COGNITIVA



Aquesta entrada la dediquem a mostrar-vos el que fem en els tallers d'estimulació cognitiva. Com que som tants residents, fem aquest taller en grups homogenis. Aquí us en fem una mostra:

Els dimecres al gimnàs fem un petit grup. El dia de la foto estàvem treballant el llenguatge. L'activitat consistia en escriure paraules que comencessin per una determinada lletra. Aquí, la Núria (treballadora social de pràctiques) ens donava un cop de mà.
Els dilluns treballem funcions cognitives en dos altres grups a la primera planta. Aquí havíem de llegir un text atentament i contestar preguntes relacionades. Cal estar ben concentrats per no fallar!!!
Igual de concentrats el segon grup del dimecres...
Amb aquests tallers mantenim hàbits de lectura, escriptura, fem contes...
...i reforcem l'atenció, la memòria i l'habilitat per resoldre problemes...
Els divendres fem un petit grup a la planta baixa. Aquí estem ordenant series de números del més petit al més gran.
És important fer servir les ulleres per escriure amb facilitat.
A la 7a també fem estimulació cognitiva els dimecres a la tarda en petits grups. Mentre uns fem aquesta activitat, els altres no perdem el temps i juguem al parxís, al dòmino, fem puzzles...




A la segona i tercera treballem de manera individual i durant l'estona que a cadascú li ve de gust: encaixar fitxes, classificar per colors, emparellar fotografies, recordar seqüències curtes, evocar records amb música antiga, etc.
Si voleu venir a passar aquesta estona amb nosaltres, esteu convidats: dilluns a la 3ª i divendres a la 2ª a les 16:30.







Comentaris