SETEMBRE, EL MES QUE PARLA CATALÀ

Aquest mes, des de fa uns anys i com molts ja sabeu, el dediquem a fer activitats relacionades amb les tradicions i la cultura del lloc on vivim, convertint el Setembre en "el mes que parla català". Això vol dir que totes les activitats del mes estan dins aquesta temàtica. Tallers de cançons catalanes, sardanes, castellers que decoren la residència, cinema en català...
Us anirem ensenyant poc a poc cada activitat que anem fent. Comencem per la 1a, la que va inaugurar el mes. 



Sí sí, doncs això, vam fer un taller de pa amb tomàquet. Una tarda, enlloc de berenar el que sempre mengem, vam montar una taula a l'entresòl, vam preparar pa amb tomàquet per tots, i el vam ben acompanyar d'un bon embotit. Vam fer-lo entre tots, un tallava les llesques de pa, l'altre sucava el tomàquet, l'altre posava l'oli, l'altre preparava els plats i els tovallons, l'altre hi posava l'embotit a sobre..



I el resultat va ser un èxit! Tots molt contents de poder gaudir d'un bon pa amb tomàquet de tant en tant! 



A més a més com que era dilluns i normalment hi ha taller de cant, vam acompanyar la vetllada amb cançons catalanes. Vam cantar entre tots des de "l'Estaca" de Lluís Llach a cançons populars com "Baixant de la font del gat"

Comentaris