OMBRES XINESES



Divendres passat un grup de voluntaris pertanyents al col·lectiu "Nova Acròpolis", amb el projecte anomenat "Amaterasu", varen venir a fer un espectacle d'ombres xineses, amb temàtica específica per  a gent gran, dissenyada de pe a pa, des del primer fins l'últim detall per ells mateixos: el guió, les titelles, la música, els personatges.... : tot un any ben bé de feina i preparació  per poder-nos-ho oferir.
Primer de tot van muntar una estructura molt elaborada per poder dur a terme la funció.  Aquesta, era una història que tractava d'un nen que es queda amb la seva àvia i junts, gràcies a un llibre màgic, vivien un munt d'aventures. En alguns moments fins i tot ens varen fer partíceps de l'obra. Al finalitzar la funció, van regalar als residents una moneda amb una cara de gran i un altre de jove, com la que sortia a la història explicada.

Moltes gràcies per deixar-nos gaudir de la vostra funció: Gràcies a voluntaris i gent com vosaltres, que poseu sal i pebre a les nostres vides! Una forta abraçada!




Comentaris