TALLER DE POSTALS DE NADAL



Com cada any, fem un taller de postals de Nadal, d'una banda per participar al ja tradicional concurs de postals d'ACRA i d'altra banda per triar una postal de Nadal per nosaltres (Avis, avies, familiars, treballadors i amics).


Aquest taller és un acte d'expressió artística, ja que posem tota una sèrie de materials al seu abast, de diverses formes i textures i diferents exemples del que es podría fer amb amb aquells materials. Cada persona tria primer el suport (cartolina, cartró, el color, la mida...) i després els materials que farà servir: goma eva, cartolina, papers de colors, galets, blonda, llana, fulles seques, pintura, purpurina, llapissos... Provem diferents combinacions i...Voilà!!!




















Un cop fetes les hem numerat i les hem posat exposades uns dies per què tothom pogués votar quina era la que més li agradava . Les guanyadores per aquest any han estat PARE NOEL HIPSTER,  FULLA D'ARBRE FORADADA i la postal escollida per felicitar el Nadal a tota la casa ha estat EL CAGANER!

Els resultats han estat força interessants i en sí, el premi ja el tenim! La gratificació d'haver-hi participat! Som uns artistes!!!



Comentaris