LA PARADA DE NADAL

Una de les activitats que es realitzen ja com a tradició a la residència és la PARADA DE NADAL. Els nostres residents hi dediquen molt d'esforç, ja que durant un temps no paren de treballar per produir gènere que després vendran en aquesta.


Com veureu a les fotografies, aquest any hem fet de tot: Polseretes, cistelles de ganxet, bufandes i buffs, atrapa somnis de ganxet, pins i fermalls, arrecades, guarniments pels arbres de nadal i moltes coses més que els familiars i visitants del centre van comprar amb molt de gust, ja que els beneficis trets d'aquestes parades són per la contractació d'actuacions pels residents, i d'altres activitats com "un pernil del bo" que d'aquí uns dies tindrem el gust de menjar-nos.


Enguany, la parada l'hem hagut de fer a l'interior del recinte, ja que estava plovisquejant. Tot i així, va ser molta la gent que va venir a comprar.


Durant el dia, els residents de les diferents plantes van anar baixant per veure la parada i alguns fins hi tot ens van ajudar preparar més gènere per vendre, ja que hi havien coses com les cistelles i els buffs de ganxet que van tenir tant d'èxit que la gent en demanava més i anàvem fent encàrregs al moment. D'altres, embolicaven els regals o parlaven amb els clients per explicar amb quins materials i com i de quina manera havien fet el gènere.


A la tarda, vàrem repartir xocolata desfeta amb melindros i això encara va servir més de reclam, de manera que la majoria dels nostres residents van veure i participar de la parada.


Comentaris