8è ANIVERSARI GRAN VIA PARC



Ja ha tornat a arribar el Gran Dia! Un any mes al vostre servei, cuidant dels vostres grans i vetllant per ells com si fossin els nostres. Aquesta festa va ser per ells., pels nostres avis, ja que sense ells res d'això seria possible: 8 anys!!!




La Natàlia, la nostra Directora, va donar el tret de sortida amb el seu discurs d'apertura a una Gran Festa que va començar amb l'actuació del Mag RAFALES i els seu espectacle de "CUENTOS CHINOS". 















Tot seguit, els nostres treballadors van divertir-nos amb un seguit de balls acompanyats també per alguns dels residents i familiars.



En acabar, el Mag ens va fer uns quants trucs de màgia d'aprop, i alguns dels altres residents i familiars van començar a passar a la zona del Buffet oriental, per gaudir d'un magnífic festí fet per les nostres cuineres. Tot estava exquisit!!!








Heu de pensar que aquesta festa porta molta feina a tots els departaments i als mateixos avis: decoració, menú, coordinació amb els artistes per les actuacions, vestuari, programació d'activitats relacionades amb la temàtica, que enguany ha estat la Xina, i fins i tot el menú del dia de la Festa és especial!












Esperem que tots aquells que vareu poder venir a la festa, tingueu el mateix bon record que nosaltres!!! Gràcies a tots els que la veu fer possible !!!


Comentaris

  1. una gran festa gracias a totas y tots.

    por hacer la vida un poco mas agradabe a nuestros familiares

    JOse Mº LLacer www.seleccionesmagicas.com

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada