TALLER DE COSTURA



Al observar que hi ha varies residents molt avançades en el món de la costura i per petició d’elles mateixes, el passat mes d’Abril vàrem començar un nou taller de COSTURA destinat als residents de l’entresòl.

Aquest taller es realitza periòdicament els dimecres al matí, a partir de les 10.45, a la zona on estan les joguines per als nens/es. 

Apart de realitzar l’activitat pròpiament de costura, també aprofitem per crear un espai de trobada  per compartir els sabers entre tots i ajudar-nos mútuament per millorar la tècnica. Es un moment de trobada grupal, on cadascú explica la seva i recorden moments de la seva joventut.


Tot i que aquest taller es relativament nou, ja hem pogut veure resultats: coixins tous per a la sala de la televisió, pins de feltre per a la parada de Sant Jordi, cistells per a les habitacions, collarets i polseres,  i fins i tot, fundes per guardar les ulleres amb goma eva ideals com a regal d’aniversaris!
Procurem que els objectes creats en aquest taller tinguin una utilitat a curt termini, per reforçar el sentiment d’utilitat i fer una llar més acollidora i personal.

Mireu les fotografies de tot el que hem fet i ,sobretot, agrair la implicació i participació de les àvies durant les sessions.


Us hi esperem a tothom que vulgui participar o que simplement vulgui aprendre a cosir... les àvies són unes professionals! 

Comentaris