COQUES DE SANT JOAN




Un any més....el súper-mega-esperat Taller de Coques de Sant Joan!!!! Val a dir que qualsevol taller de cuina en general és molt esperat per tots... i sobretot, totes, tenint en compte que prop del 90% dels nostres usuaris són dones, que cuinaven molt i cada dia durant molts anys, i que ja fa un grapat que no cuinen.... el resultat és que tenen moltes ganes de fer-ho! 
Vam fer coques de fruita i de llardons amb tots els residents de totes les plantes: 7ª, 2ª, 1ª i Entresòl: sabeu què significa això? Primer, que vam dormir plans....i 
segon.... que el nostre lema fou: Cap àvia i avi sense fer coca!!!!

ENTRESÒL



 Sí, ens compliquem la vida... però ens encanta! Vam fer la massa mare del brioix un dimecres i la vam deixar reposar 24 hores; el dijous vam ampliar la massa mare i vam amassar.... i amassar.... i un altre cop a reposar.... i finalment, divendres, vam tornar a amassar i vam confeccionar la coca de fruites autèntica de massa de brioix!


 Aquests somriures valen la pena! Però quines dones més treballadores! Quina energia!


i quin home també!!! no discriminem eh!!!



7ªPLANTA:



 2ª PLANTA:


1ª PLANTA





Mmmmm!!!! Com que alguns estaven preocupats per si n'hi hauria per tothom, em vam fer de més, i ... potser ens vam passar una miqueta... ups.... però tranquils/es que no vam llençar res! ;)

Comentaris