TALLER DE L'HORT


Donat que fa uns dies que no us mostrem els nostres Horts, hem decidit fer una entrada perquè veieu les carxofes i faves que vam collir a principis de la primavera i el nou gènere que vàrem plantar.



Com veureu les faves feien molt bona pinta i de carxofes només ens en van sortir tres! una molt petiteta i les altres d'un tamany més normal.


Les maduixeres estan a tope i de tant en tant algun resident es passeja pel costat del l'hort, i així, com qui no vol la cosa n'agafa una i se la menja!





Les fotos d'abans són de quan vam plantar les tomaqueres i els enciams, però passats uns mesos ja en hem pogut fer la nostra primera amanida de la temporada amb PRODUCTES DE PROXIMITAT I ECOLÒGICS! treballats per nosaltres mateixos! així tot té millor gust!



A la primera planta també tenim un hortet que tot i que el planten els residents de l'entresòl, els mateixos residents de la 1ª s'encarreguen de regar-lo.


La feina més complicada dels horts, com treure males herves, posar terra nova o abono, la fa l'Antonio Martos! tot un expert en treballar la terra i que ens dona molt bons consells per millorar dia a dia!



Comentaris