ANIVERSARIS NOVEMBRE

Com cada mes hem tornat a celebrar els aniversaris de la gent que ha complert anys durant tot el mes.

A la primera planta, l'Ana Maria va bufar les espelmes, va obrir el seu regal i vam fer una petita festa amb música.


A la segona planta, no hi havia cap aniversari però vam celebrar santa Cecília!, l'excusa perfecte per menjar un tros de pastís per berenar i ballar i cantar una mica.


A la 7ª planta, l'única persona que feia anys va ser la Pilar López. Entre tots li van cantar el cumpleaños féliz i tot just acabar de bufar les espelmes, va obrir el regal i ens vam poder menjar el pastís.


Els residents de l'entresòl van gaudir de l'espectacle de ball en línia tot just després de menjar-nos un pastís molt bo. Entre tots els aniversaris que es van cantar n'hi va haver un que va ser més especial. El de la camèlia, que feia 100 anys!!! 
Recordeu que el proper dia 15 farem una festa centenària.


Us deixem amb uns videos tant de l'actuació com dels balls dels residents perquè us pugueu fer a la idea.







Comentaris

  1. M encanta el vostre blog. Així podem conèixer com estan els nostres familiars a lés activitats. Gràcies per la tasca que feu amb ells

    Filla d Antonia Santaló

    ResponElimina
  2. M encanta el vostre blog. Així podem conèixer com estan els nostres familiars a lés activitats. Gràcies per la tasca que feu amb ells

    Filla d Antonia Santaló

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord amb la Toni! És genial poder compartir les activitats que fan els nostres familiars! Gràcies per la vostra feina!
    Filles Juliàn

    ResponElimina
  4. Gràcies a tots vosaltres pels vostres comentaris! d'aquesta manera la feina es fa amb més il·lusió, ja que l'objectiu del blog és poder arribar a vosaltres i compartir tot el que fem. El blog és una eina més per fer el nostre centre més proper!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada