ACTIVITATS DE NADAL

Aquest Nadal, com cada any, hem fet moltes activitats per que els nostres residents mantinguin la il·lusió per aquests dies tan assenyalats.






Els articles que es venen són fets pels nostres residents, en alguns els hem d'ajudar i en d'altres elles en saben més que nosaltres.



Tots els beneficis de les parades de nadal i de reis es destinen a activitats per a ells com actuacions especials o de tant en tant pernil del bo...



Amb molta il·lusió vam picar ben fort al nostre Tió, que ens va cagar unes llaminadures ben bones i ens va endolcir la tarda. Les cares ho diuen tot!















Els aniversaris del mes de Desembre van estar amenitzats pel grup Ilusión! Gràcies a ells vàrem passar una tarda molt divertida.





Gràcies a la nostra estimada Marta, els Pastorets del Prat del Llobregat van venir i van representar-nos l'obra amb molta professionalitat.








 Des de principis d'Octubre estaven els nostres residents assajant per poder oferir-nos un recital de Nadal com deu mana, i així va ser. Tot i els nervis va anar tot rodat!




I per acabar...l'arribada dels Reis Mags d'Orient! Aquest any ens han regalat a tots un marc de fotos!, que sempre fa falta per posar les Fotos que ens porten dels nets i besnets!









Comentaris

  1. Quines fotos més maques i quanta bona feina!!! Moltes gràcies per animar així de bé als nostres familiars!
    Filles Julián Camacho

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada