EXERCICI A CASA



Des de el servei de Fisioteràpia de Gran Via Parc, us volem motivar a fer esport a casa o fora de casa.

- L'exercici físic és un protector neurocognitiu. Preveu i endarrareix el deteriorament cognitiu. 

- Redueix l'índex de mortalitat general i millorarà la salut durant tota la nostra vida sempre i quant el fem de forma responsable i a ser possible sota la supervisió d'un professional.

Estadísticament està comprovat que el temps de recuperació d'una persona gran que es trenca el fèmur o que ha de fer un tractament postoperatori, és molt més curt i senzill si abans ha realitzat un preoperatori o ha realitzat exercici físic.
Nosaltres al centre disposem de diverses activitats en les que es fa un treball grupal dirigit per una fisioterapeuta tot realitzant exercicis terapèutics que ens serveixen per mantenir un bon to muscular o recuperar el to perdut per inactivitat.

Us deixem un enllaç cap a un videoconsell del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, de com fer exercici a casa i desitgem que us faci servei.


A la pàgina Web del col·legi de fisioterapeutes trobareu molta més informació així com d'altres videoconsells. Nosaltres de tant en tant els anirem posant per tal de contribuir en la gran tasca d'educar per a tenir una millor salut!

Comentaris

  1. Moltes gràcies!!! L'esport ens ajuda a sentir-nos bé física i mentalment! Gràcies pels consells, els seguirem!

    Filles de Juliàn

    ResponElimina
  2. Intentarem posarlos en practica!!!!

    Filles de Antonia

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada