SORTIDA EN TAXI


Aquest any l'entitat "ELITE SOCIAL EXPERIENCE" del gremi de taxistes de Barcelona, ens han regalat una experiència d'altruisme social: Ens han ofert una flota de 10 taxis, dos d'ells adaptats per poder donar una volta per Barcelona i gaudir dels llums i decoració nadalenca dels carrers de la nostra ciutat.


L'emoció a cada minut era més intensa; una nova experiència mai viscuda malgrat els anys... Un taxi Gratis!!!!! Increïble!!!! i per Nadal!!! Molts d'ells per temes de mobilitat no poden sortir a passejar sense ajuda, i si ho fan es per anar a veure al metge. Sol ser de dia i l'enllumenat no està encès.


A cada cotxe hi van poder pujar tres residents i una acompanyant per poder fer fotografies de les cares d'emoció i algunes d'ensurt!!!!


Durant el trajecte vam anar rememorant quan temps feia que no passaven per aquells carrers, l'expectació que generaven les llums d'alguns centres comercials i edificis emblemàtics. 
Ens va cridar l'atenció la quantitat d'estrangers que hi havien fent fotografies a la Pedrera i com podia ser que vivint a Barcelona nosaltres no ho apreciem prou... . Tots els i les taxistes van ser molt amables, vam conversar i ens van posar fins i tot bona música! Ens explicaven on érem i per on anàvem, com si fossin guies en un viatge organitzat! Impressionant!




Quan vam arribar, per acabar-ho d'adobar ens van obsequiar amb un taxi miniatura i uns globus de color groc i negre!!!


Gràcies de tot cor, i molt sincerament de part de tots els avis, familiars , treballadors i alumnes de pràctiques per haver-nos regalat aquesta EXPERIENCE 2:

- José 10583
- Fran 10331
- Maryan 168
- Harryb 10971
- Mari Carmen 9080
- Esteban 9963
- David 10686
- Montse (Adaptat) 5958
- Mati (Adaptat 9229
- Lali (1674)
- Amb la col·laboració de Luz i Cesc.

Heu il·luminat els nostres cors!



Comentaris

  1. Moltes gràcies per aquesta activitat! És emocionant veure la cara de felicitat dels nostres familiars. Gràcies!!!
    Filles Julián

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada