GRÀCIES

Avui volem compartir amb vosaltres un escrit que ens ha fet arribar el fill d'una àvia que vivia amb nosaltres des de fa temps. Aquestes paraules ens han arribat al cor i ens ha fet reflexionar sobre la tasca tant important que fem, que per vocació i experiència la desenvolupem de forma natural, però realment, acompanyar a una persona i a la seva família en la darrera etapa de la seva vida és molt important i requereix d'una preparació especial.
Gràcies Carles i també a totes aquelles famílies que com tu ens han enviat paraules d'agraïment, per reforçar i retornar-nos l'alegria que ha estat el poder vetllar pels vostres familiars, i com deia la Carmen:" Soy Carmen Capella Molés, para servirle a Diós y a ustés!".  



Benvolguts/Benvolgudes,



Voldria amb aquestes paraules expressar el més sincer agraïment a la directora de la residència Natalia Antoñana, a la treballadora social Iolanda, al servei mèdic  i a tot el personal de la residència geriàtrica “Gran Via Parc” per la qualitat humana, la paciència, amabilitat, sensibilitat i estimació que varen tenir amb la meva mare, que recentment ens va deixar, Carmen Capella Molés. Així com per les flors que ens vareu fer arribar al tanatori.



No és fàcil cuidar a algú a qui la seva malaltia no li permet recordar qui ets ni que acabes de menjar. Algú a qui la malaltia no li deixa agrair, en moltes ocasions tot el que estàs fent per ells, encara que de vegades, com era el cas de la mare, pronuncies un “gràcies” “mareta” “o cantés el nom” de la persona que l’assistia. La vostra professionalitat sempre ha estat capaç d’entendre tot això rebent un peto, un somriure, una paraula amable i com no, unes atencions dignes d’elogi.



Per tot això, en nom de tota la família i en el meu propi us agraeixo tot el que heu fet per la meva mare, us felicito per la vostra professionalitat i us animo a seguir endavant amb tot el que feu amb els residents.



Prego feu arribar aquest agraïment a les persones que han estat durant aquests anys més a prop.

Una abraçada,

Carles Garcia.

Comentaris

  1. És emocionant llegir aquestes paraules i ens unim en l'agraïment del Carles per tot allò que feu dia a dia en l'atenció i acompanyament dels nostres familiars.

    Gràcies!

    Filles del Juliàn

    ResponElimina
  2. Boniques i sinceres paraules. Jo també penso que els nostres avis estan molt ben cuidats i atesos. Enhorabona,un cop més,per l'entrega,paciència i bona feina que feu.

    Ester,filla de la Roser.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada