MIRA QUIEN CANTA!

Des de fa un mes hem iniciat una nova activitat a l'entresòl. MIRA QUIEN CANTA!
Una activitat amb l'objectiu de recordar els autors de cançons de la seva època. Consisteix en repatir a cadascú el nom d'un cantant de la seva època, com per exemple Antonio Machín, Antonio Molina, Massiel, Lluis Llach... entre d'altres. 



Durant la sessió anem posant les cançons al projector i ells han d'endevinar qui és l'autor. Un cop han endevinat l'autor, posem el videoclip de la cançó perquè recordin com era i vegin com han canviat amb el pas dels anys. Molts dels residents s'animen a cantar i fins hi tot surten a ballar. És una activitat que agrada molt i demanen fer-ho més sovint. Moltes d'aquestes cançons els fan recordar moments de la significatius de la seva vida evocant diferents emocions, transportant-los anys enrere.



Comentaris

  1. Molt bona iniciativa perque recordin les cançons de la seva época. Aixo els hi fa que no acabin de perdre la memoria. Bon treball equip
    Fills d Antonia Santalo

    ResponElimina
  2. A la meva mare,la Roser, no li agrada ni cantar ni ballar,per p està encantada de veure als demes com ho fan. Jo feliç de veure a tots tan contents.

    Ester,filla de la Roser.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada