9È ANIVERSARI GRAN VIA PARC


El passat divendres 4 de Maig vam celebrar el 9è aniversari del nostre centre. La temàtica de la festa va ser Brasil i vam poder gaudir d'una festa d'allò més sonora i animada. Tots , qui més qui menys, han col.laborat en aquesta Festa: les nostres educadores, i els alumnes de pràctiques (educació social i integració), així com els tècnics/ques, van ser les encarregades de decorar tota la casa per apropar-nos una mica a la cultura brasilera.




Com cada any la Natàlia, la nostra Directora, ens va oferir un gran discurs per donar obertura a la festa!


Per ambientar-nos una mica, el personal es va vestir amb trets característics de Brasil i per posar el toc musical, ens va acompanyar el grup de Batukada Ketubara que amb els seus timbals, van aconseguir que tothom estigués pendent de la seva música i balls i fins hi tot que en algun moment es posessin a ballar i tocar el timbal amb les baquetes!




També van pujar a les diferents plantes psicogeriàtriques per animar a la resta de residents que no poden baixar per diferents motius, com ara per una qüestió d'espai, de rutines i horaris i mobilitat, per què es es desorienten més.... . 
Els va fer molta gràcia veure'ns disfressats i ballant amb alegria, semblava que fóssim realment al Brasil amb tant d'enreneou i ballaruca! 



Com sempre, les nostres cuineres ens van oferir un buffet per tots espectacular! No hi faltava de res. Canapès salats, amanides, dolços, pastissos i còctels refrescants! Uns bons "Pedacinhos du Brasil" !
Tothom va poder gaudir del buffet: familiars, amics, voluntaris, treballadors i fins hi tot els residents, que malgrat tenir un plat preparat per ells amb una mica de tot, encara i així alguns van voler menjar una mica més.





Inoblidable i Es-pec-ta-cu-lar! Ens ho vam passar d'allò més bé! Gràcies a tots: Grup Ketubara, per dinamitzar tant bé la festa i fer partícips als avis i àvies d'aquest gran dia; gràcies als treballadors i companys que us veu disfressar i/o veu ballar al ritme dels tambors per tal de compartir aquest dia amb alegria; a les cuineres pels seus plats fantàstics, als familiars i amics per venir.... 
GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES!!!
Els propers vídeos expressen millor el nostre sentiment! 
Vosaltres sou els protagonistes!!



















Comentaris

  1. Felicitats per la festa i sobretot per l'aniversari! Va ser com estar a Rio do Janeiro! Gràcies com sempre per la feina i l'atenció als nostres familiars.

    Filles de Julián

    ResponElimina
  2. FELICIDADES!!! Y GRACIAS POR EL GRAN ESFUERZO Y TRABAJO QUE LLEVA CONSIGO HACER ESTE TIPO DE EVENTOS... ÁNIMOS!!!

    HIJAS DE JULIAN CAMACHO

    ResponElimina
  3. Nostalgia al ver las fotos! Sois un gran equipo y eso se transmite a los residentes... sois fantásticos!
    Fue una fiesta llena de emociones, alegria y sobretodo, ganas de pasarlo bien!

    De parte de una educadora que os echa de menos! Un abrazo a tod@s!

    Cristina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et trobarem a faltar Cristina! Has deixat molt bon record entre tots nosaltres, et desitgem el millor per a la teva vida personal i professional!
      Una abraçada i fins aviat!
      Filles Julián Camacho

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada