ANIVERSARIS ABRILA la 1ª planta van fer anys la Joana, La Pilar i la Maria. Totes elles van bufar les espelmes i van rebre un detallet per part dels seus companys.


A la 2ª planta només feia anys la Roser, però també ho vàrem celebrar amb el seu marit i tots els seus companys.A la 7ª van ser l'Antonio, la Montse, l'Andrea i la Josefa els que van complir anys.A l'entresòl, tots els "cumpleañeros": La Guadalupe, La Maria, La Carmen, La Dora, La Roser, la Lola i l'Encarna van bufar i rebre els regals, i tot seguit la colla sardanista del Poble Sec ens va delectar amb una ballada de sardanes. Sempre tenen molt d'èxit les sardanes, ja que entre els nostres residents i han varis que pertanyien a colles sardanistes.Comentaris

 1. Qué be que ho fan aquests sardanistes!!!!
  Fills d Antonia Santalo

  ResponSuprimeix
 2. Com sempre, gràcies per organitzar aquesta activitat, és fantàstic veure la cara d'emoció i alegria dels que han fet anys i també dels que gaudim de la festa! Gràcies!

  Filles Juliàn

  ResponSuprimeix
 3. ¡¡GRACIAS!!! POR CREAR ESTOS MOMENTOS QUE HACEN TANTO BIEN A NUESTROS SERES QUERIDOS...Y GRACIAS POR COMPARTIR ESTAS ACTIVIDADES CON LAS FAMILIAS....NOS LO PASAMOS BOMBAAA!!!
  HIJAS DE JULIAN CAMACHO

  ResponSuprimeix

Publica un comentari