CHORUS


El passat dimecres dia 20 de Juny, vam rebre una visita molt especial. El SOCO WOMEN'S CHORUS de Texas, ens va venir a cantar tot repertori de cançons de Gospel.


Els residents van poder cantar algunes de les cançons més conegudes, com l'Ave Maria i van aclamar les més animades. Tot i no entendre gaire el que deien, es va córrer el rumor que parlaven en gallec i els hi van començar a parlar en gallec... En fi... que vam riure una estona. Alguns es van atrevir a parlar en anglès i donar-lis les gràcies en aquesta llegua. Un intercanvi cultural i intergeneracional que ens va fer recordar que no som tant diferents els uns dels altres.



En acabar, es van apropar a tots els residents, un per un, a donar petons i abraçades i sobretot les gràcies.






                                          







Al cap d'uns dies, vàrem rebre aquesta carta tant especial, amb un missatge d'agraïment per la nostra hospitalitat i l'acollida, també per la nostra tasca com professionals de fer més feliç la vida dels nostres residents. Les seves paraules, també són per una de les nostres residents, la Lola, la qual els va fascinar amb la seva passió per la música.


Janey Hall, Artistic Director Shawn Ellison,                                Principal Accompanist

June 26, 2018

Dear Eva,

On behalf of the Chamber Ensemble of SoCo Women’s Chorus, I wish to thank you for allowing us to sing for the residents and staff of Residencia Gran Via Parc.

One of the missions of SoCo Women’s Chorus here in Austin, Texas is to provide concerts to our elders, and I felt very strongly about doing the same for some of the elders of Spain as well. Thank you so very much for allowing us to sing for you! It was an honor and a blessing!

To the staff, thank you for all you do to make the lives of your residents a better and happier one!

And on a personal note, I will forever remember Lola and her contagious enthusiasm for music! She was such a joy!

Warmest wishes,

Janey Hall, Artistic Director SoCo Women’s Chorus



Moltes gràcies Janey, per tot: la teva professionalitat, la teva súper energia i el teu gran cor! Sempre tindreu les nostres portes obertes!

Volem agrair també al Nacho i al Joan Andreu, de les Majorets de Sants, que ens han brindat aquesta gran oportunitat i experiència!

Comentaris