INTERCANVI D'EXPERIENCIES AMB ERASMUS


El passat 12 de Juny ens varen visitar el joves d'Erasmus i ens van acompanyar a passar una estona ben fresqueta al parc de la Font Florida. Gràcies a l'Anna que va coordinar aquest projecte d'intercanvi intercultural i generacional. Les alumnes enguany provenien d'Irlanda i Illes Canàries. 


Un cop al parc vam fer un joc de presentació: havíem de dir el nostre nom i una cosa que ens agradés. A partir d'aquí ens vam anar coneixent i animant i ens vam prendre un gelat i vam estar cantant unes quantes cançons de tota la vida (baixant de la font del gat, clavelitos, Desde Santurce a Bilbao.. ) Amb un noi que li deien "el canario" i tocava el tambor la mar de bé!. 


També ens van acompanyar la Cristina, la Laura i la Natàlia filles i amiga de la nostra cuinera Cristina i per últim la Paula que és una jove estudiant de l'escola Pia de Sant Antoni.
A tots ells moltes gràcies de part de tots els residents que varen poder gaudir d'aquesta sortida tan divertida. Esperem ben aviat aprofitar el bon temps i tornar a fer una altra sortida!

Comentaris