SORTIDA AL PARC DE LA FONT FLORIDA


EL passat 17 de maig, vàrem fer la primera sortida de la temporada al parc de la Font Florida. És un parc que tenim molt a prop i que disposa de moltes ombres per refrescar-nos ara que ve la calor. Vam agafar un quants residents en cadira i d'altres que van sols i ens vam dirigir cap al Parc. 
Un cop allà, vam estar gaudint d'una estona molt agradable amb els nostres companys, xerrant de la convivència del dia a dia, de que treballaven, de que hi havia a la Magòria antigament, de com ha canviat el paisatge urbà en pocs anys... També vam poder refrescar-nos amb un gelat.
Les sortides són limitades en quant al nombre de persones que van en cadira ja que algú les ha de propulsar i dels que caminen perquè s'han de supervisar de manera que elaborem un llistat i anem rotant.



És important que sapigueu que els familiars també poden participar d'aquesta activitat i acompanyar al seu familiar, així com que l'equip prioritza totes aquelles persones que no surten mai al carrer, no tenen família o els tenen però la seva edat ja és avançada, qüestions laborals, personals....que els pugui treure de tant en tant a passejar i a gaudir de l'aire lliure!

Comentaris

  1. Hola.
    Gràcies per la vostra Tasca.
    Xavier Borrull. (Roser Castany)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada