ANEM A LA PLATJA!


Gràcies a Elite Social Taxi Barcelona el passat 12 de Juliol vam poder agafar un grup de 21 residents i vam poder anar fins a la platja de Gavà a prendre'ns un gelat o refresc ben fresquet al xiringuito Iguana.


A les 11:30h vam muntar als taxis i vam sortir en direcció Gavà.


Un cop vam arribar al xiringuito Iguana, vam poder seure a la taula que ens havien reservat, i com estàvem tan a prop de la vorera, vam contemplar el mar, la sorra, la gent que es banyava, els nens jugant a la sorra, el canvi de la moda de roba de bany. Un dia ple de sensacions i estímuls per a tots els sentits. La olor del mar, la brisa marina...


Aquella olor ens va portar molt records. Ens va transportar a èpoques passades i a vivències que ens van explicar com si fos aquell mateix moment que les estaven vivint. Cadascú tenia la seva i tots la volien explicar. N'hi havia que s'emocionaven del temps que no trepitjaven una platja i d'altres que no es treien el somriure de la boca.


Tot i ser un dia calurós, feia una brisa molt agradable que ens va permetre estar la mar de bé se tenir gens de calor.


La intenció era poder remullar els peus, però el temps del que disposàvem era poc i finalment quan vam acabar de prendre'ns el refresc, va ser l'hora de marxar. Ho deixem per la propera vegada!!!
Volem donar les gràcies al xiringuito Iguana de Gava, per cedir-nos aquest espai tan gran! i com no al grup Elite Social Taxi Barcelona, per brindar-nos la oportunitat de gaudir d'un dia tant especial com aquest. La seva obra social és digna d'admirar! Ho fan tot de forma totalment altruista i això és d'agrair, sobre tot en un col·lectiu tant vulnerable com el nostre! GRÀCIES, GRÀCIES I MIL GRÀCIES!!!








Comentaris