CONTES QUE CUREN


ELS BENEFICIS DELS CONTES EN GENT GRAN
Escoltar un conte és saludable, genera benestar, ajuda a l'equilibri emocional, provoca relaxació i, en moltes ocasions, convida a mirar-se a sí mateix .
Circulen pel Món com a regals, com a mitjans per provocar la reflexió personal i el treball en grup, per contribuir a generar salut emocional i en la qualitat de les nostres relacions. Nens, joves i grans podem assaborir un conte, amb la seva particular melodia, que ens parlarà sempre de coses importants per la vida i ens pot obrir a valors autèntics, nobles i saludables.



Amb la intenció d'oferir un ampli repertori d'activitats i poder provar noves experiències amb els nostres usuaris, a de trencar la rutina i sorprendre'ls de tant en tant,  hem volgut provar de fer un taller de contes amb gent gran, una tarda al mes, en dos grups. La nostra sorpresa ha estat grata; sabiem que funcionaria però no tant bé! A través del conte es pot viatjar i sentit moltes coses!


Gràcies a la locució del nostre estimat col·laborador Josep Cot, la màgia i els missatges dels contes de'n Bermejo han transcendit als nostres residents, qui han escoltat perplexes tots els seus contes. Allò que ha fet aquesta experiència tant especial, més enllà de la qualitat dels contes i dels seus missatges ha estat la capacitat teatral i posada en escena de'n Josep.





Moltíssimes gràcies pel teu regal Josep, les portes estan sempre obertes per tu! Fins aviat!

Comentaris