FESTES DE SANTS


Per no faltar a la tradició, un estiu més hem aprofitat les festes de Sants per sortir a fer barri. Moltes de les persones que viuen al centre, han estat veïns del barri de Sants tota la vida i els hi agrada poder tornar i retrobar-se amb algun antic veí o amic.


 Aquest any, el concurs ha tingut dos carrers menys que l'any passat. 14 aspirants s'han disputat el premi que finalment va acabar guanyant "el Freak Show" o el Circ, del carrer Galileu.


Mentre ens dirigim cap a la plaça de la Farga, anem passant per diferents llocs que ens serveixen per fer una mica de reminiscència mentre ens expliquen anècdotes de la seva vida al barri.


Aquesta vegada, vam tenir la sort de comptar amb alguns dels familiars i gràcies a això van poder venir més persones en cadira de rodes.


Sempre anem a la plaça de la Farga perquè un cop arribats allà ens conviden a berenar amb un parell d'entrepans, un geladet i una copeta de cava, mentre gaudim de la música en directe d'una bona orquestra, que ja l'any passat ens va acompanyar. Vam poder cantar cançons com la Bella Lola, una òpera i d'altres cançons molt conegudes per tots. Ens van tractar molt bé, com si estiguéssim en una gran gala, preocupats per si ens faltava quelcom o teniem qualsevol necessitat. Estava molt ben organitzat.
Quan vam arribar, molts ja no van voler sopar, però van dormir tots molt plans!.

Comentaris

  1. Què bé ens ho vam passar!!!
    Amb moltes ganes de repetir i disfrutar plegats!!!!
    Ester,filla de Roser.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada