SORTIDA AMB ERASMUS


El passat 25 de Setembre, van tornar a venir les noies i el noi d'Erasmus, alumnes universitaris d'arreu d'Europa. En aquesta ocasió van venir: de Portugal, Grècia, Marroc, Txèquia, Irlanda...



Ens vam reunir als jardins del casal cívic Magòria per tal d'utilitzar un recurs de la comunitat i formar part de la vida al barri. Vam explicar els origens de l'estació de tren i alguns usuaris que vivien allà, explicaven que havien agafat el tren, que venia gent de la mili...
Vam fer una dinàmica de presentació trilingüe: Català, Castellà i Anglès. Això va servir per trencar el gel. Poc a poc els estudiants van anar aportant coses del seu país. Portugal ens va ensenyar una cançó típica amb coreografia semblant a la Macarena.


Grècia ens va ensenyar a ballar una dansa tradicional molt semblant a la Sardana.


Poc a poc tothom volia anar aportant les seves experiències, tant els avis com els alumnes establint converses espontànies entre ells, parlaven en anglès o en català i es feien entendre.


En Josep Viladot espontàniament va fer un truc de màgia que ens va deixar a tots bocabadats. Encara ara ens fem un fart de riure. Mireu!!! Mireu!!!













Gràcies a tots els nois i noies que varen poder acompanyar-nos. El disposar de tanta gent fa que podem organitzar sortides amb molts més usuaris que normalment ho fem.


Comentaris