ANIVERSARIS ABRIL


ANIVERSARIS 7ª PLANTA
El mes d'abril ens ha portat a celebrar l'aniversari de quatre persones molt especials per nosaltres: la Loli, la Josefa, La Paquita i la Manuela. Per nosaltres, fer anys, té molt de mèrit i sempre és motiu d'alegria!


ANIVERSARIS 2ª I 1ª PLANTA
A la 2ª i 1ª Planta també vam celebrar els aniversaris de la Roser (Catiusca), Antonio i Pilar. Una mica de música, pastisset i a passar una bona tarda! 


ANIVERSARIS ENTRESÒL
La Roser, Carmen H., Guadalupe i Encarna també van tenir la seva festa a l'entresòl. Enguany hem tornat a convidar a la Colla Sardanista del Poble Sec. 




Moltíssimes gràcies una altra vegada! Sempre esteu disposades i disposats a venir a animar-nos la tarda i compartir amb nosaltres la vostra gran passió! És molt valuós per nosaltres, més del que un pot pensar, donat que a part de reviure experiències i sentiments molt arrelats, el fet de tenir una mobilitat més reduïda condiciona el que alguns ja no puguin tornar a sortir al carrer per gaudir i ballar una bona sardana! Us felicitem de tot cor, per tota la feina que feu i de manera altruista!!!! 

Comentaris