VISITA ALUMNES INSTiTUT ESCOLA SANT MEDIR




Dilluns 29 d’abril pel matí, vam tenir el plaer i l’honor d’acollir un grup de 15 adolescents,  estudiants de l’Institut Escola Sant Medir de 1er d’Eso (d’entre 12 i 13 anys d’edat), per fer activitats conjuntes, com a part del procés educatiu. Aquest projecte forma part d’una activitat que han fet a classe de tutoria, que consisteix en participar en un projecte comunitari al barri.
Amb un grup vam fer polseres amb hama i gomes de colors i amb un altre jocs de màgia. També els van fer enquestes amb unes petites preguntes per conèixer-se una mica més.
Totes i tots concentrats van anar fent les polseres; amb molta paciència i molta il·lusió, van anar el.laborant les polseres que finalment es van quedar de record.


Els trucs de màgia també ens van deixar bocabadats!
Realment vam passar un matí molt agradable, per un moment vam poder oblidar algunes preocupacions i dolorets i vam gaudir fent activitats diferents tot trencant una mica la rutina.
Aquests alumnes i la Maria mestra per suposat, realment sou molt bona gent!
Moltíssimes gràcies per haver.nos cedit par del vostre temps i haver-nos contagiat la vostra energia i il·lusió! Esperem que l’experiència també hagi estat tant gratificant i positiva, com ho ha estat per nosaltres!!! Deixem les portes obertes per què torneu quan vulgueu!!!!



Comentaris